Selecteer een pagina

Geniet van het leven en ga direct naar een Vespa shop!

De wind in je haren en alle vrijheid om te gaan en te staan. Dat krijg je als je een Vespa hebt! Deze stijlvolle scooters (en motors) van Italiaanse makelarij zijn een waren must have voor de levensgenieter. Dus onze tip: Ga naar de dichtstbijzijnde Vespa shop en koop je droom naar vrijheid!

De oorsprong van Vespa

Vespa zag het levenslicht in 1946. Het was een product van Piaggio, wat in de Tweede Wereldoorlog een een (oorlogs)vliegtuigbouwer. Na de oorlog mocht Piaggio geen vliegtuigen meer mocht bouwen en besloot het scooters te gaan produceren. Het was in 1946 in een golfclub in Rome dat de eerste Vespa werd geïntroduceerd.

Vespa heeft zijn naam te danken aan de wesp. Dit komt doordat de vormen van de scooters veel op dit beestje lijken. Ook het gezoem van de scooters doen denken aan de wesp. Daarnaast ben je op een Vespa net zo vrij als een wesp is in de natuur!

Geniet van de vrijheid!

Waarom wij Vespa als een ware musthave voor levensgenieters aanstippen is omdat deze scooters vanwege het stijlvolle design en de vrijheid! Je stapt op je Vespa, zet hem aan en je kan overal heen waar je heen wilt. We horen je denken: jaaaa… Dit kan met elke scooter! Maar dat is niet zo! Vespa is een levensstijl. Het rijden op zo’n scooter haalt het maximale uit het genieten. Je zit op een gestijlde machine en voelt de wind in de haren (en als je kaal bent voel je je wind over je bol). Een reden om snel naar een Vespa shop te gaan!

Tip voor een goede online Vespa Shop

Tegenwoordig heb je een wirwar aan webshops. Ook voor Vespa’s heb je 1001 sites die scooters, onderdelen en accessoires aanbieden. Bij een van die online Vespa shop’s hebben wij een super goede ervaring. Dat is Ves-parts.com! Deze website is gemaakt door een enorme Vespa liefhebber. Met een het grootste online Vespa assortiment, goede service en scherpe prijzen is Ves-parts.com de online Vespa shop waar je moet wezen als Vespa liefhebber!

Volg alleen maar mooie mensen op Instagram!