Selecteer een pagina

Je eigen walk-in closet

Droom jij ook wel eens van je eigen inloopkast? Zo’n walk-in closet die je alleen bij MTV My Crib ziet? Dan ben je vast niet de enige! Een walk-in closet is de droom van bijna iedereen en zeker niet onbereikbaar. Lees in deze blog alles over walk-in closets en bekijk wat de mogelijkheden voor jou zijn!

Met een walk-in closet kun je je garderobe echt op allerlei manieren inrichten en eigenlijk is je fantasie de enige beperking. Het is dus een goed idee om een expert om advies te vragen, zoals Byron & Jones uit Den Haag. Deze interieurdesigners hebben echt kijk op elk detail en zetten een walk-in closet geheel naar wens neer. Naast het realiseren van de walk-in closet pakken ze ook de ruimte erom heen aan. Byron & Jones zorgt voor een echte wouw-factor in je huis. Doe eens wat inspiratie op en bezoek hun website www.byron-jones.com/

Poliform walk-in closet

Bij Byron & Jones werken ze alleen met het beste van het beste en daar houden we bij Alleen Maar Mooie Mensen van. Zo werken ze met Poliform. Dit is Italiaans top design op gebied van keukens, banken, tafels, stoelen, kasten, bedden en aanvullende meubelen.  En laat Poliform nu ook gespecialiseerd zijn in inloopkasten. Geheel op maat en natuurlijk Italiaanse topkwaliteit!

Het gevoel van een walk-in closet

Niet iedereen heeft de ruimte een walk-in closet te maken. Maar geen probleem! Met een zeer mooie kastwand in je slaapkamer kan je toch het gevoel van een inloopkast creëren. Hang je kleren netjes en overzichtelijk in de kast, maak er wat lichtspotjes in de kast en je maakt van je eigen slaapkamer een walk-in closet!

Zelf een walk-in closet maken

Voor de handige klussers onder ons: Waarom kopen als je het ook zelf kan maken? Let goed bij het maken van een inloopkast goed op de maten. Meet alles goed na, want meten is immers weten. En mocht je toch nog wat tips nodig moeten hebben zijn hier een paar handige instructievideo’s voor het maken van een walk-in closet: https://www.youtube.com/results?search_query=inloopkast+maken

Volg alleen maar mooie mensen op Instagram!